Maradt a régi vezetőség, kivéve a felügyelő bizottság!

TÉMA: Nem lehet a gyerekek lelkével játszani, SOHA!
2 éve 1 hete ezelőtt #151
Sokan azt mondják, hogy túl sok, vagy csak negatívum van az oldalon, de szerintem ezek megfogalmazása egy erősebb, jobban működő csapatot eredményezhet!
Jó érzés volt a hétvégén magyar díjugratónak lenni….majdnem mindenkinek!
Volt Hágen, volt Zduchovice!
Voltak remek eredmények, nemzetek díja nyertes gyermek és ifjúsági csapat!
4 csillagos versenyen 145-ön elért 4. hely egy olyan versenyzőnek, akivel eddig talán nem is számoltak, de itt bebizonyította, hogy kellene!
Nagyon is!
Saját lóval, önállóan, csak azért is!!!
A csehországi csapat már egy nehezebb ügy!
Tudom sokan most azt mondanák, ha valaki nyer, azt nem kell magyarázni, de szerintem itt azért kellene!
A rajtlista egyértelműen megmutatja, hogy sok gyerek volt kint, talán az egyik legnépesebb csapat volt a magyar. Volt miből válogatni gyerek, junior és fiatal lovas kategóriában is!
Jó, hogy ennyi szülő és versenyző vette a fáradtságot és nem sajnálta rá az időt, energiát és a pénzt, hogy útnak induljon!
Abban már nem vagyok biztos, hogy jó-e a rendszerünk!
Én úgy tudtam a magyar csapatot az első versenynapon elért eredmények alapján állítja össze a szövetségi kapitány, bárki volt is az ezen a napon!
DE
és most csak kérdezni tudok:
Hogy lehet az, hogy valaki kimarad a csapatból, pedig 2 lóval is ment és mindkettővel jobban teljesített(0,4), mint az a gyerek, akit végül mégis bent hagytak a csapatban?
Ha az a válasz, hogy az újakat is ki kell próbálni, az rendben van, de akkor legyen mindenki új, ha meg bekerül a “régi jól bevált csapatból” 1, akkor kerüljön be a másik is, hiszen EB-re készülnek és ha jól tudom nem lesz még egy olyan verseny ahol ezt a versenyszámot gyakorolhatnák?
Mondom még egyszer, nem tudom ki volt a csapatvezető, de nem kellett volna jobban figyelembe venni az edzők véleményét?
Nem kellett volna már esetleg korábban megnevezni a csapattagokat, ahogy a többi nemzetnél ez működik?
Tudom, hogy minden gyerek sérül valamilyen szinten, hiszen nem lehet mindenki csapattag, de más úgy kikerülni egy csapatból, hogy most valakinek nem jött ki a topp forma és más úgy, hogy megcsinálta, helyt állt és mégis elveszik tőle a lehetőséget!
Nem lehet gyerekek lelkével játszani, SOHA!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.