Maradt a régi vezetőség, kivéve a felügyelő bizottság!

TÉMA: Mi ezekre vágyunk?
2 éve 2 hete ezelőtt #145
  • Admin
  • Admin profilkép
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: 1
Monique Gombas írása... forrás www.facebook.com/groups/1902012710014034

Szakmaiságról itt már régen nincsen szó...az utánpótlás nevelés alapja apu anyu mennyit fizet...zsarolások családok tönkretétele....nem beszélve hogy gyermekeket tesznek ki olykor életveszélyes helyzeteknek felelőtlen magukat edzőnek nevező emberek ...Bántalmazni lelkileg is lehet.....Iskolai körülmények között nem engednék gyerekek közelébe némelyik "edzőt"...A stílusbírálatokat számokat inkább hagyjuk...Hogy ki kerül be a válogatottba???nos jó pár példa mutatja eredménytelenül is lehet ....csak van az a pénz.....sajnálatos hogy jó pár szülő mindehhez asszisztál....és bizony később derül ki hogy hol is tart a valóságban

"Profinak" vélt gyermeke.....Azt is érdekesnek tartom hogy egy kiemelt versenyen az edző felül és indul tanítványai lovaival...Ez egy verseny ....edzeni felkészíteni vagy inkább alá lovagolni otthon edzésen kell nem egy kiemelt versenyen sokszor elbújva a fedelesben vagy reggeli órákban vagy egyéb más módon ....Valóban sok a visszaélés a hátráltatása mindazoknak akik más utat választottak....Csalás átvágás zsarolás becsapás!!!!
A lányom Talent vizsgájának eredményét szívesen közzé teszem

A gyermek kiváló tehetséges de sajnos ez a ló nem fér bele az elképzelésükbe!!!!!(a saját lovunk magyar tenyésztés én neveltem fel kezdő lovasként családtagként)Nos sajnos ha nem veszünk lovat nyilván Tőlük....akkor akadályozom a lányom fejlődését...Lovunkkal az alkalmatlannal Országos bajnokságon ifjúsági számban döntőt ment (segítség nélkül mert nyilván ezek után magára hagyták)Elkérve az edzői díjakat pályát is egyedül nézett....Aztán valahogy a Fedeles döntőn helyezettként esélyesként..ugyanezzel a lóval hirtelen történt valami....konkrétan a verseny előtt bekábultan találtam rá a boxában... Aztán persze mégiscsak kell új ló majd ők választanak......választottak...A lovat elsőosztályú lovasok sem vállalják...Életveszélyes a gyerekre....hogy lehetek ilyen felelőtlen mármint én a lovagolni nem tudó anya.....hát a hiper szuper edző vagy az ifjúsági szövetségi kapitány Ők javasolták és persze hozzátették hogy sajnos új ló nélkül nem tudunk tovább lépni.....ez 8 millió forintba került....a ló használhatatlan azóta is....Olyan lovasok lovagolták akik a legjobbak jelen pillanatban...egyértelműen és egybehangzóan kijelentették hogy gyermeknek alkalmatlan veszélyes....Nem a lányom volt a fontos hanem Velem fizetteték ki ily módon egy tartozást.

Ennyit az utánpótlás képzésről nevelésről.. Ez csak egy kis szösszenet.....De egy biztos én arra költöttem a pénzem hogy a legjobbakkal legnagyobbakkal edzen a lányom, hogy tanuljon ....mint egy feneketlen zsebbe toljam a pénzt látszateredményekért....Természetesen tisztelet a kivételnek mert örömmel látom hogy bizony vannak olyan tehetségek akik folyamatosan hozzák az eredményeket minden helyzetben minden körülmények között
Azt gondolom ez egy jó irány mert lehetnek jó lovak de egy bizonyos szint felett már egy biztos tudás is kell és akkor nincsen hullámvasút...ez az ami hiányzik....és megint csak tisztelet a kivételnek...

Szívesen leülök az érintettekkel face to face hiszen a szó elszáll de az írás marad....Felháborító ami itt nyilvánosan íly módon működik működhet....
Utolsó szerkesztés: 2 éve 2 hete ezelőtt Írta: Admin.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
2 éve 3 hete ezelőtt #133
Hááát, azzal együtt, hogy maximálisan egyetértek KINCSEM hozzászólásával, azt gondolom ez csak a jéghegy csúcsa....
Lehetne a levele egy megkeseredett szülő hozzászólása, egy hirtelen felindulásból született hozzászólás.....ha nem lenne igaz minden sora.....de sajnos az!
Kedves Szülők!
Sokan csak csendben háborogtok, nem mertek megszólalni, hiszen mindenkinek van félnivalója!
Van aki attól fél, hogy a gyereke kevesebb stíluspontot kap majd, vagy bár megérdemelné nem kap lehetőséget, mert valaki többet ígért........de meddig tűrtök még?
Mitől várjátok a változást, ha nem meritek legalább itt név nélkül elmondani, hogy mit szeretnétek, vagy mit nem szeretnétek?
Tudjátok mit?
Kezdem én:
Szeretnék egy olyan SZÖVETSÉGET, ahol a VERSENYZŐ fontosabb, mint a vezetőink Önös érdeke!
És most tiétek a lehetőség!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
2 éve 3 hete ezelőtt #131
  • Kincsem
  • Kincsem profilkép
  • New Member
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: 0
Kedves Szülők!
A véleményeteket szeretném kérni.
Lehet, hogy ez a téma csak egem érint érzékenyen (bár nem hiszem), a többiektől előre is elnézést kérek!
Újabb válogatóhoz érkeztünk, már ami az utánpótlás lovasainkat illeti.....természetesen nem a nagy betűs OLIMPIÁRÓL beszélek (mint mindenki)!
Bár úgy gondolom, ha valami kicsiben nem működik, az nagyban sem fog!
Az ember minden évben reménykedik, hogy valami jobb lesz, utána jön a szomorú valóság!
És most lássuk a kérdéseket:
Tényleg úgy kell kimennie az utánpótlás válogatott 25-30 tagjának a csehországi Zduchovice-be, hogy a szövetségi kapitány ott sem lesz?
Miért "csak" egy megbízott csapatvezetőre futja?
Ha az első válogatóra megbízott csapatvezető jön, akkor a másodikra is Ő jön?
Ha a másodikra már ráér a gyerekeinkkel foglalkozni az utánpótlás szövetségi kapitány (és nem a saját Olimpiai Álmait valósítja meg éppen) akkor az elsőről, hogy fog értesülni, mi alapján fogja eldönteni, hogy a Európa Bajnokságra ki a leginkább alkalmas?
Nem az a lényeg, hogy folyamatában lássuk a gyerekek fejlődését?
Hogy legyen egyfajta íve annak, hogy az EB-n az a bizonyos csúcsforma kijöjjön?
Miért kell kötelezően kimenni május elején egy olyan külföldi versenyre ahol áprilisban egy herpeszes ló miatt az összes versenyt törölték?
Ja hogy nem kötelező.......CSAK "annak a lovasnak, aki a kontinensviadalon részt akar venni, annak az Utánpótlás Válogatott számára pirossal kijelölt versenyeken (Zduchovice, Lamprechtshausen, Bábolna) kötelező a részvétel!" (dijugratas.hu)
Tényleg csak akkor fontos a szülő, amikor az edző, szövetségi kapitány által ajánlott több 10- esetenként több 100ezer euros lovat kell megvenni?
Szerintem minden szülő, akinek a gyermeke a lovaglást választja, illetve minden sportoló gyerek szülője áldozatot hoz, de nem mindegy, hogy mennyit és milyen formában.
Az edzőknek, szövetségi kapitányoknak el kellene fogadni, hogy szülők nélkül nem lesz sikeres egy versenyző, amiért mi szülők szinte semmit nem kérünk cserébe, de őszinteséget, korrekt hozzáállást mindenképpen, minden téren!!!!!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.