Maradt a régi vezetőség, kivéve a felügyelő bizottság!

TÉMA: Jármy Miklós válasza...
1 éve 6 hónapja ezelőtt #222
  • akadar73
  • akadar73 profilkép
  • Senior Member
  • Az érték a mérték!
  • Hozzászólások: 65
  • Köszönetek: 3
  • Karma: 0
[8:59, 2022. 10. 31.] Jármy Miki:
Kedves Attila! Tényleg hibáztam, jóindulatot és segítőkészséget feltételeztem Rólad. Arra nem gondoltál, hogy a kvótaszerzés utáni időkre is érdemes tervet készíteni? Veled ellentétben én biztos vagyok benne, hogy a lovasaink - minden ármánykodásotok ellenére - meg tudják szerezni az olimpiai kvótát.

Kérlek a teljes üzenetváltást rakd ki a honlapra.


A válasz:

Kedves Miklós,
Nem hiszem el, hogy ennyire tájékozatlan lennél, biztos ismered ezeknek a lovaknak a tulajdonosait! Talán mielőtt elköltöttetek közel 4 milliárd forint közpénzt, érdemes lett volna körbenézni a magyar tulajdonú lovak között is! Nem így van?

Ha jól értem a kvótaszerzés utáni időszak miatt aggódsz! A program elindításakor erre nem gondoltatok? Vagy a kvótaszerzés után, már nem terveztek a vezetőségben lenni?
Ja, a kvótaszerzés utáni időszak, előtt gondolom a kvótaszerzés van, mert ha az nincs akkor, a mostani bérelt és vásárolt lovakhoz hasonlót, a riderline.hu-n is tudsz találni.

Értem én, hogy ideges vagy, sajnos ez egy nagyon elhibázott programnak néz ki, nagyon sok szakmailag hibás döntéssel és rosszul elköltött közpénzzel.

Arról továbbra is biztosítani akarlak, hogy MI a lovasoknak szurkolunk, sikereinek örülünk, de ezekkel a lovakkal - mind a bérelt, de sehol nem versenyző, mind pedig a megvásárolt fiatalokkal - olyan hátrányba és szégyenhelyzetbe taszítjátok Őket, amit nem érdemelnek meg és méltatlan hozzájuk!

Szerinted Horváth Balázs, hogy érzi magát a tegnapi verseny után? Ötszörös Magyar Bajnokról beszélünk, bajnokként szerinted nem tud lelovagolni egy kétcsillagos versenypályát? De tud!

Nem, nem vele van baj, hanem a lovakkal! Nem velük lovasokkal állunk szemben, hanem veletek!

A Magyar Lovassport Szövetség jelenlegi szakmai vezetőségével, akik ebbe a helyzetbe taszítjátok a mi lovasainkat és a lovastársadalmat!
Éljenek a lovasaink, köszönjük a munkájukat!

Nektek meg ideje lenne elszámolni felénk, a lovasok felé, a lovastársadalom felé, utána a lelkiismeretetekkel, és levonni a megfelelő következtetéseket, és vállalni a következményeket!


Kérlek Téged, hogy a teljes levelezésünket, oszd meg a MLSZ honlapon, a DSZ honlapon, a facebook oldaladon, a DSZ facebook oldalon és az instagrammon!

Tisztelettel: Kádár Attila
Utolsó szerkesztés: 1 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: akadar73.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.