Maradt a régi vezetőség, kivéve a felügyelő bizottság!

TÉMA: SGY Fikciója - Válaszlevél -
1 éve 6 hónapja ezelőtt #217
  • Admin
  • Admin profilkép
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: 1
Sólyom György írása:
Mai: Képzelet és Valóság
“…Ha én lennék az, aki NEM én vagyok, viszont olyan volnék, amilyen vagyok…”

‼️Figyelem‼️

‼️Az alábbi levél felkavaró mondatokat és kifejezéseket tartalmaz, amely alkalmas lehet egyes személyek nyugalmának a megzavarására.

Kijelentem továbbá, az abban szereplő nevek és személyek kitalációk és a fantázia szülötte. Bármely hasonlóság vagy egyezés élő személyekkel, csakis a VÉLETLEN műve‼️..


Tisztelt Kádár Úr,

Kedves Attila!

Különös tekintettel a feladat nagyságára és a hatalmas közérdeklődésre legutóbbi levelével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást kívánom adni Önnek és az egész magyar lovas társadalomnak.

Az utóbbi időben nagy viharokat kavart a Magyar Lovassport Szövetség (továbbiakban MLSZ) keretein belül, hosszú évek előkészületei után, mintegy 3 milliárd forint közpénzből megvalósuló Sportágfejlesztési és Tenyésztési program.

A kialakult helyzetre való tekintettel, különösen a szakmaiságra és a transzparenciára való törekvés által vezérelve az alábbi döntéseket hoztam:

1. Azonnali hatállyal utasítottam az MLSZ illetékes elnökségi tagjait, hogy az összes, a programhoz tartozó szerződést a Szövetség honlapján hozzák nyilvánosságra.

2. Kezdeményeztem 2023 január 20-ára egy rendkívüli közgyűlés összehívását azzal, hogy az egyetlen téma ennek a programnak a megvitatása, helyzetjelentés a tagság számára és az időközben felmerült vitatott kérdések, mindenki számára megnyugtató tisztázása.

3. Természetesen meghívást kap a fórumra a Díjugrató Szakág teljes elnöksége is, a programban részt vevő lovasok mindegyike, továbbá Fábiáncsics Gábor a Tattersal jelenlegi vezetője és Stróbl Dorottya is.

4. Intézkedtem, hogy minden, a program előkészítésében és lebonyolításában résztvevő kompetens személy is jelen legyen.

5. Intézkedtem a felől is, hogy a Közgyűlési felhívásban kifejezetten kiírásra kerüljön, hogy 30 nap áll rendelkezésre az írásbeli kérdések feltevésére, azok megküldésére, melyekre a helyszínen a legjobb tudásuk szerint válaszolni fognak az illetékesek, köztük természetesen jómagam is.

Kedves Attila!

A szeretett sportágunk - ebben a sportágban - soha nem látott adófizetői pénzből gazdálkodik ennek a programnak a keretei között.
Mint felelős vezetőnek kötelességemnek érzem ennek a pénznek a leghatékonyabb felhasználását, a programban meghatározott célok elérése érdekében.

Tisztában vagyok azzal, hogy mindenki kedvére tenni szinte lehetetlen küldetés, ennek ellenére mi mindent elkövettünk és elkövetünk annak érdekében, hogy az intézkedésink a lehető legszélesebb közvélemény előtt transzparensek legyenek és a teljes magyar lovas társadalom boldogulását szolgálják.
A becsületünk és az átláthatóság biztosítása a garancia arra, hogy minden egyes felhasznált forint közpénz a törvények legszigorúbb betartása mellett kerül felhasználásra a döntéshozók és Szövetségi vezetők büntetőjogi és teljes anyagi felelőssége mellett.

Tisztelt Kádár Úr!

A Magyar Lovassport Szövetség által kitűzött grandiózus célok eléréséhez szükségünk van nem csak minden anyagi, de az összes humán erőforrás kiaknázására és felhasználására is.

Éppen ezért különösen fontos a tagságunk folyamatos tájékoztatása mellett a hozzánk érkező minden építő jellegű kritika és javaslat megfontolása és beépítése a programba!
Ezzel a levelemmel a közöttünk kialakult polémiát az érintett téma vonatkozásában lezártnak tekintem és egyúttal megköszönöm kitüntető és fokozott figyelmét a programunkat illetően!

Sportbaráti üdvözlettel:

A Magyar Lovassport Szövetség Elnöke
Utolsó szerkesztés: 1 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Admin.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.