Maradt a régi vezetőség, kivéve a felügyelő bizottság!

TÉMA: ...Faquitol-S esete...
1 éve 7 hónapja ezelőtt #196
  • Hatoska
  • Hatoska profilkép
  • New Member
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: 0
Lenne egy konstruktív javaslatom a további pletykák megelőzésére. Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Itt az ideje, hogy megtiszteljetek bennünket, akik saját pénzünket, energiáinkat, munkánkat, mindenek ellenére lelkesedésünket, bizalmunkat öntjük ebbe a sportba, azzal, hogy elénk álltok, és minimum válaszoltok- gúnyos megjegyzések nélkül, egyenes gerinccel a szemünkbe nézve-kérdéseinkre, és tisztességesen elszámoltok az adófizetők pénzéből finanszírozott költéseitekkel. Ezzel elejét vennétek a további találgatásoknak, s egy csapásra meg tudnátok szűntetni az olimpiai programmal kapcsolatban felmerülő feltételezéseket.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
1 éve 7 hónapja ezelőtt #194
  • akadar73
  • akadar73 profilkép
  • Senior Member
  • Az érték a mérték!
  • Hozzászólások: 65
  • Köszönetek: 3
  • Karma: 0
Miért a sunnyogás az alapviselkedési formája a simliseknek?

A Magyar Lovassport Szövetség vezetősége az elnök Úrral az élen eddig azt kommunikálták, hogy azért van szükség az olimpiai programra, mert biztosítani szeretnék a lovasok számára azokat a jó lovakat, amik a programban szerepelnek. Abból a szempontból, hogy ne kerüljenek eladásra ezek a jó képességű lovak, abban az esetben, ha valaki vételi ajánlatot tenne rá.

Megdöbbenve kaptam ma a hírt Németországból (nem a Magyar Lovassport Szövetség elnökétől és elnökségétől), hogy Ifj. Kövy András eladta a Ludger Beerbaum istállónak a Faquitol-S nevű lovát! Lovasa egyelőre Eoin Mcmahon ír lovas.

Senkit nem háborít fel, hogy az olimpiai felkészülés részeként tartották eddig számon és állami támogatásból versenyeztették, valamint a lovasának, aki a tulajdonosa is, fizethettek a lovaglásáért, és német edzőt is biztosítottak a fejlődéséhez, amit a Budapesti CSIO utáni interjújában el is ismert?

Az normális dolog, hogy állami támogatásból versenyeztetik majd a tulajdonosa, mint magánember eladhatja, ezt szerződéssel nem lehetett volna levédeni (ha akarták volna)?

Ha a programban szerepelt, vajon menyiért bérelték a lovat a tulajdonosától?

Miután eladásra került, az idei évi versenyeztetéséből adódó többletbevételt a tulajdonosa visszafizette a Magyar Lovassport Szövetségnek vagy a költségvetésbe?
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy rajtunk röhög a német lovastársadalom, azért, mert tudják, hogy a Faquitol-S nevű lóhoz képest sokkal rosszabb minőségű lovakat vásároltunk és pláne bérlünk „A NÉMET PARTNERTŐL”!


ifj. Kövy András az utánpótlás válogatott edzője, aki idén nem igazán volt a fiataljaink mellett (a fizetését vajon ezért is felvette?), nem véletlenül a vásárolt lovakkal szeretett volna brillírozni Balatonvilágoson a hétvégén, az, hogy ez mennyire sikerült láthatta mindenki!

Tényleg Ő az alkalmas utánpótlás szövetségi kapitány?

Mindenki rábízná a saját gyerekeit? Csak én nem?

Meddig lehet ezeket a cselekményeket büntetlenül megúszni?

Ezeknek az embereknek tényleg mindent lehet?

Az a bizonyos pohár soha nem telik meg?

Felszólítom tehát Lázár Vilmost és Ifj. Kövy Andrást, hogy a Faquitol-S nevű ló idei olimpiai támogatását, a lovas fizetését ezzel a lóval kapcsolatban, valamint az edző fizetését ezzel a lóval kapcsolatban, valamint a versenyeztetés költségeit részletesen, valamint legyenek szívesek kiszámítani a ló értéknövekedését az idei év versenyei után, legyenek szívesek közzé tenni, hogy mindenki számára elérhető legyen, pl. a szövetségi honlapon!

Továbbá kérem, hogy bevételi pénztárbizonylatot is mutassák be, vagy tegyék közzé, amivel visszafizették a kiszámot összeget, a Magyar Lovasport Szövetség pénztárába!
Ebben az esetben, amennyiben a visszafizetés nem történik meg, belátható időn belül, úgy egyértelműen látni lehet-e, hogy az olimpiai program állami forrása ennek a lónak az esetében arról szólt, hogy a lovat felversenyeztessék majd a külföldi piacon értékesítsék-e?

Ez vajon a csalás és hűtlen kezelés tényállását kimeríti-e?
Utolsó szerkesztés: 1 éve 7 hónapja ezelőtt Írta: akadar73.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.