Maradt a régi vezetőség, kivéve a felügyelő bizottság!

TÉMA: Szilvásvárad 2022 Fiat Díjugrató OB
1 éve 7 hónapja ezelőtt #181
  • akadar73
  • akadar73 profilkép
  • Senior Member
  • Az érték a mérték!
  • Hozzászólások: 65
  • Köszönetek: 3
  • Karma: 0
Mivel „Fiat Díjugrató Országos Bajnokság” kezdeném az észrevételeket a Fiat-al…

Már több mint tizen X éve a Fiat a „fő” szponzor a díjugrató Országos bajnokságnak, a valóságban viszont pár kérdés felmerül:

- Ha a Magyar Lovassport Szövetség kifizeti az autó árának a felét (kb. 3 millió Ft-ot) a Fiat-nak, a másik felét az elmaradt hasznot, a Fiat támogatásként adja a felnőt magyar bajnoknak, akkor valóban csak a felnőtt bajnok kap bármilyen támogatást a főszponzortól?

- Miért nem kap a főszponzortól a többi bajnok, gyermek, ifi, utánpótlás és amatőr legalább egy Fiat poháralátétet, ha már mindenhol reklámozzák magukat főszponzorként?

- Az tényleg rendjén van, hogy a Magyar Lovassport Szövetség és a Díjugrató Szakág jelöli ki a bírói testületet, amikor a bíróikar elnöke a Magyar Lovassport Szövetség elnökségi tagja és a díjugrató Szakbizottság elnökségi tagja továbbá a Fiat főszponzor kereskedő cég tulajdonosa és ügyvezetője, aki tényleg a versenybírói illetményét fel is veszi a verseny után?

- Ugyanez a személy lánya is a bírói testület tagja, de miért nem, mint szponzor?

- Miért nincs megállapítva a főszponzor reklámértéke, ami a Magyar Lovassport Szövetség kasszáját kéne gazdagítsa, igaz már több, mint tizen X éve…?

- ha a magyar nemzeti válogatott Németországban fejlődik, miért nem követi a német szabályt? Miszerint a német válogatott tagjai, akik nem vesznek részt a német nemzeti bajnokságban azt azonnal kirúgják a német nemzeti válogatott keretből?

- Miért nem szerepelt a nemzeti válogatott az országos bajnokságon?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.